CUNOASTEREA AUDIENTEI + SCRIPTURI INTELIGENTE + IMAGINI VIZUALE GROZAVE
Reteta perfecta pentru cresterea vanzarilor si simplificarea mesajelor catre audienta.

De ce video?

Timp de secole, formatul text a fost metoda preferata de a transmite informatii. Dar timpurile se schimba si oamenii odata cu ele. Tehnologia evolueaza rapid, cateodata intr-o directie gresita, sufocandu-ne. Simtim ca nu mai avem timp pentru nimic, cu atat mai putin pentru a citi.

Solutia o reprezinta mai mult video! Astazi, video-ul este cel mai consumat canal pentru informare, atat pentru afaceri cat si pentru oamenii obisnuiti. Ne uitam din ce in ce mai mult la video-uri (si chiar exageram!) iar marile companii investesc milioane in dezvoltarea de noi tehnologii video.

Totodata oamenii de stiinta confirma ceea ce stim de secole (de cand cu aparitia TV-ul) ca simtul vizual + auditiv functioneaza mai bine decat cel vizual.

Asadar, directia fireasca spre care trebuie sa ne indreptam este sa folosim video-uri mai des, pentru a explica si a transmite mesajele catre audienta tinta. Cand, cum si cat costa? Aflati mai multe mai jos!

6 Motive de a lucra cu s’UP

Este foarte usor sa lucrezi cu noi. Vei fii mereu la curent cu stadiul proiectului si vei avea convingerea ca proiectul este pe maini bune.

v

Te tinem la curent

Folosim Dropbox pentru a imparti cu tine screenshot-uri cu ecranele pe care se lucreaza la video-ul tau. Astfel vei putea oferi si feedback sau sugestii.

s

Nimic de pierdut

Nu iti place cum am inceput lucrul la video-ul tau sau e ceva ce te-a deranjat? Nici o problema, poti cere banii inapoi fara alte batai de cap.

SCRIPTuri inteligente

Scriptul este partea scrisa a unui video, ceea ce actorul va citi si ce audienta va auzi. Scriem scripturile cu scopul de a fi cat mai usor de inteles de audienta si sa vanda.

REVIZII NELIMITATE

Pentru fiecare etapa prin care trecem (script, schitarea povestii, grafica, vocea si efecte sonore) vei avea libertatea de a cere cat de multe schimbari doresti.

SCHIMBARI GRATUITE

Pentru fiecare video pe care il realizam ai o perioada de 2 luni in care poti cere SCHIMBARI GRATUITE. Iti dam timp sa testezi video-ul si sa-l ajustezi in functie de feedback. 

AUTENTICITATE

Tot ce producem este creat 100% de noi. Asta inseamna ca nu folosim imagini grafice luate de pe internet. Video-ul tau va fi unic pe intreg internetul.

CONTACTEAZA-NE CA SA VORBIM MAI MULT DESPRE CE TIP DE ANIMATIE TI S-AR POTRIVI!

3 + 4 =